Om mig

Elin heter jag. Uppvuxen i Karlstad, men bosatt i Uppsala på grund av studier. Kostvetarstudent by Day – Fotograf by Night så att säga. När jag inte fotar eller pluggar brukar jag spendera tiden med att se på serier eller aktivera mig på något sätt. Pole Dance är en favoritträningsform, men även en långpromenad i skogen är trevligt. När jag ser serier ser jag gärna en matdokumentär eller en serie jag redan sett. Varför kan man undra? Jo därför att jag tycker det är skönt att kolla en serie jag redan sett för att exempelvis kunna jobba samtidigt eller bara för att få känslan av att jag känner karaktärerna bättre.

Sedan hösten 2015 har Elin Hertin Media funnits vid min sida och både jag och mitt företag utvecklas varje dag tillsammans. I huvudsak är jag familjefotograf som älskar att fota barn av alla åldrar eller fina gravidmagar. Är du lyckligt kär och vill fånga det på bild ställer jag gärna upp och tar även dessa bilder. Boka en fotografering gör du lättast via formuläret på bokningssidan. Vid fotograferingar utgår jag från Uppsala eller Karlstad.

Förutom att fota människor är jag svag för att fota mat och bakverk. Som gymnasiearbete gjorde jag till och med min egen receptbok med bilder jag tagit själv. Tycker själv det är otroligt roligt att stå i köket och experimentera och har jobbar både inom restaurang- och cafebranschen. Äger du en restaurang och behöver nya bilder? Kika in på företagssidan för att läsa mer om hur jag kan hjälpa dig där.

Elin Hertin Media behandlar dina kontaktuppgifter med omsorg och endast de som behövs. Skulle ett formulär fyllas i och skickas, kommer endast Namn och Mailadress sparas för att kunna kontaktas vidare och få svar. Genom att boka en fotografering hos Elin Hertin Media accepterar Du att dina personuppgifter sparas hos mig i minst 7 år eller den tid som krävs i bokföringslagen. Detta innefattar oftast namn, personnummer, ev företagsnamn, adress, e-post med syfte att möjliggöra korrespondens, fakturering, bildleverans eller övrig information.

GDPR ger undantag för konstnärligt skapande och bilderna som tas innefattas därför inte av GDPR. Bilder sparas i Elin Hertin Medias arkiv vilket består av dator och extern hårddisk. Externa servrar används för e-post, fakturering och fakturahantering. Bilder lagras i arkivet minst två år och under denna tid finns det möjlighet att få dina bilder levererade på nytt. 

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till tredje part utan ditt medgivande med undantag för bokföringsprogram som får tillgång till faktureringsuppgifter. Du kan som kund begära att dina personuppgifter raderas från arkivet efter 7 år. 

Skulle man ha funderingar kring detta vänligen kontakta: elin@hertin.se.

Elin Hertin Media innehar FA-skattsedel